I 1856 ble E.C.Dahls bryggeri grunnlagt av levemannen Erich Christian Dahl i Trondheim. E.C. Dahl var en viktig aktør i byens næringsliv og en samfunnsorientert mann med mange verv. I 1857 kom det første ølet på markedet - Et bayerøl. I 1966 ble bryggeriet fusjonert med Aktiebryggeriet på Lademoen, hvor bryggeriet ligger den dag i dag.
Dahls Juleøl Sterk er en nordisk juleøl med en brunsort farge. Aromaen er preget av bananfruktighet fra gjær, og ristet malt, knekk, plommer, nøtter og svisker fra malt. Ølet har en smak av karamell, ristet malt og krydder med en lav bitterhet.
Dahls Juleøl Sterk egner seg til norsk julemat som ribbe, pinnekjøtt, kalkun, juletorsk og lutefisk, eller som avec til kaffe og nøtter etter julematen.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg.