I 1856 ble E.C.Dahls bryggeri grunnlagt av levemannen Erich Christian Dahl i Trondheim. E.C. Dahl var en viktig aktør i byens næringsliv og en samfunnsorientert mann med mange verv. I 1857 kom det første ølet på markedet - Et bayerøl. I 2016 ble E.C. Dahls bryggeri total renovert og gjenåpnet som et moderne bryggeri med besøkssenter, restaurant og pub.
Pepra Saison er en moderne vri av den tradisjonelle belgiske ølstilen Saison, og krydret med urten Isop og rikelig med hvit pepper.
Pepra Saison er en moderne vri av den tradisjonelle belgiske ølstilen Saison, og krydret med urten Isop og hvit pepper. Ølet har en uklar, strågul farge. Aromaen er krydret og frisk med en rik duft av hvit pepper og urter. Smaken er fyldig og tørr med en rik smak av malt og hvit pepper.
E.C. Dahls Pepra Saison egner seg godt sammen med tradisjonelle norske høstretter som fårikål, lammelår, krydret ribbe, lammeskank og høstgryte. Ølet gjør seg også godt sammen med myke oster.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Allergener: Maltet bygg.