Meny
Carlsberg Pils

Carlsberg Pils

Kategori:
Pilsner/Lys Lager
Alkoholprosent:
4.5%
Mat:
Svin, Kylling, Pizza, Pasta, Fisk, Skalldyr, Salater
Carlsberg Pils

Historie

I 1847 ble Carlsberg bryggeri stiftet av filantropisten Jacob Christian Jacobsen. Bryggeriet ble oppkalt etter hans sønn Carl Jacobsen og lå på en høyde på Valby i København. I 1904 ble Carlsberg pilsner utviklet av Carl Jacobsen, og den kjente Carlsberg logoen i art-nouveau stil ble reintrodusert. Logoen har i moderne tid blitt logoen til hele selskapet, og Carlsberg pilsner har blitt en av Carlsbergs viktigste varemerker.

Smak

Carlsberg har en lys strågul farge. Aromaen er preget av en lett gjærfruktighet med toner av eple, og høy og hasselnøtt fra malt. Smaken er ren og balansert, med lett maltsødme og bitterhet.

Mat

Carlsberg egner seg godt til lett norsk hverdagsmat som lyst kjøtt, pastaretter, pizza, salater, fisk og skalldyr.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.

Næringsinnhold Per 100ml

Energi
146 kJ (35 kcal)
Fett
0 g
- hvorav mettet fett
0 g
Salt
0 g

Ingredienser

Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg.