I 1856 ble E.C.Dahls bryggeri grunnlagt av levemannen Erich Christian Dahl i Trondheim. E.C. Dahl var en viktig aktør i byens næringsliv og en samfunnsorientert mann med mange verv. I 1857 kom det første ølet på markedet - Et bayerøl. I 1966 ble bryggeriet fusjonert med Aktiebryggeriet på Lademoen, hvor bryggeriet ligger den dag i dag.
Dahls Julebrygg har en dyp ravfarge. Aromaen er preget av bananfruktighet fra gjær, og karamell, toffee og nybakt brød fra malt. Smaken har en medium maltsødme med toner av ristet malt, søt karamell og nybakt brød.
Dahls Julebrygg egner seg til norsk julemat som skinkestek, ribbe og torsk, eller til julekaker, rosiner og nøtter.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, humle Allergener: Maltet bygg.