I 1859 ble Frydenlund bryggeri grunnlagt av skipskaptein Mads Langaard. Bryggeriet ble lagt til løkka Frydenlund mot at bryggeriet ble hetende så. Mads Langaard var tidlig ute med å forstå viktigheten av merkevare og kvalitetskontroll, så i 1884 ble Frydenlunds varemerke, ML-stjernen, registrert som Norges første varemerke, og i 1886 fikk Frydenlund bryggeri Norges første bryggerilaboratorium. ML-stjernen pryder fortsatt Frydenlunds produkter. I 1977 ble Frydenlund fusjonert med Schous, og i 1978 selskapet tatt over av Nora Industrier som også eide Ringnes. I 1995 ble bryggeriproduksjonen flyttet til Ringnes. Bryggeribygningene fra Frydenlund bryggeri huser i dag OsloMet.
Frydenlund Bokkøl er en rødbrun klassisk bokkøl. Aromaen er rikt preget av sjokolade, karamell, mørke tørkede frukter, kaffe og ristet malt. Smaken er fyldig med en rik maltsmak som er godt balansert mot en moderat bitterhet.
Frydenlund Bokkøl egner seg godt til kraftige kjøttretter, vilt, ost, desserter og bløtkake.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg.