Meny
Nordlands Pils

Nordlands Pils

Kategori:
Pilsner/Lys Lager
Alkoholprosent:
4.5%
Mat:
Svin, Kylling, Pizza, Hamburger, Pasta, Fisk
Nordlands Pils

Historie

I 1897 ble Bodø Aktiebryggeri etablert av lokale forretningsmenn i Bodø. I 1970 ble bryggeriet kjøpt av EC Dahls. I 1978 ble bryggeriet omdøpt til Nordlandsbryggeriet samtidig som Nordlandspilsen ble sluppet på markedet. I 1987 ble bryggeriet en del av Ringnes, og idag brygges Nordlands Pils på Ringnes Bryggeri

Smak

Nordlands Pils er en nordisk pilsner med en gyllen, lys farge. Aromaen er preget av gjærfruktighet, lys byggmalt, og et hint av florale toner fra humlen. Smaken har en god maltsødme, moderat bitterhet og en middels lang ettersmak.

Mat

Nordlands Pils egner seg godt til norsk hverdagsmat som hvit fisk, sjømat, pastaretter, pizza, pølser, kylling og andre lyse kjøttretter.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.

Næringsinnhold Per 100ml

Energi
157 kJ (38 kcal)

Ingredienser

Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg.