Meny

Vilkår for bruk av sosiale medier

Våre regler for bruk av sosiale medier

Ringnes AS bruker sosiale medier for å holde deg oppdatert om oss, andre selskaper i Carlsberg Group, samt våre merkevarer. Her kan du stille spørsmål, komme med forslag, sende oss bilder eller gi oss din mening om oss og våre merkevarer. Vi vil gjerne få tilbakemeldinger og kommentarer fra kunder og andre brukere av sosiale medier. Vi modererer ikke kommentarer, beskjeder eller opplastinger før publisering. Om du oppdager innhold som kan være misbruk, støtende innhold eller innhold som bryter med norsk lov ber vi deg vennligst rapportere umiddelbart til vår epost [email protected].

 All vår markedskommunikasjon praktiseres basert på våre regler for ansvarlighet i tråd med normer i næringslivet og norsk lov. Alt som publiseres på våre sider på sosiale medier, inkludert alt som er publisert av brukerne av disse sidene, må også følge våre regler. Vi forbeholder oss retten til ubegrunnet å fjerne innlegg av alle typer, spesielt innlegg som kan bryte våre regler for ansvarlighet. Bilder eller innlegg som viser eller skildrer personer som nyter alkoholholdig drikke, eller skildrer en alkoholholdig merkevare, på en måte som bryter alkoholloven blir fjernet.

Innlegg, kommentarer, bilder, videoer eller annet materiell fra brukere av våre sider representerer ikke nødvendigvis vår profil, våre merkevarer, våre verdier eller våre meninger.

Vårt mål er at våre sider skal være et bra sted for våre brukere. Derfor vil vi at alle brukere respekterer følgende regler og temaer. Alt innhold som ikke overholder dette vil bli (eller kan ha blitt) fjernet av oss:

 • Språk
  Vis hensyn til andre og unngå bruk av banning, seksuelt relaterte referanser og upassende språk generelt.
 • Vis respekt!
  For oss er respekt for andre viktig. Vi aksepterer ikke kommentarer eller innlegg som på noen måte kan plage, true eller på noen måte være ærekrenkende for andre.
 • Bilder, videoer eller annet audiovisuelt materiale
  Visuelt eller audiovisuelt materiale, innlegg eller kommentarer med materiale som er uanstendig, krenkende, ærekrenkende aksepteres ikke. Bilder som viser barn eller andre med særlige beskyttelsesbehov aksepteres ikke. Enhver skildring av bruk av alkohol eller alkoholholdig drikke aksepteres ikke.
  OBS! Husk at du ikke skal legge ut bilder av venner, familiemedlemmer m.m. uten forhåndssamtykke.
 • SPAM
  Vi ønsker bare tema relatert til vår virksomhet. Det er ikke tillatt å promotere andres sider, andre varemerker eller andres aktiviteter.

Sidene kan inneholde linker til tredjepart. Linker og andre henvisninger til tredjepart som kan forekomme på våre sider er kun til din informasjon og frivillig bruk. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene eller ressursene, og kan derfor ikke akseptere noe ansvar for dem, eller tap eller skade som kan oppstå som følge av din bruk av dem.

Våre sider kan vise annonser og funksjoner for tredjepart. Vi har ingen kontroll over innholdet fra tredjepart eller plattformen som benyttes for denne siden. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke forbinder oss med noen tredjepart som vises på siden.

I tillegg til overnevnte henviser vi til de sosiale medienes egne regler:

Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

YouTube: https://www.youtube.com/static?template=terms

Instagram: https://help.instagram.com/478745558852511

Twitter: https://twitter.com/en/tos#intlTerms

 

Personvern

Vår personvernerklæring gjelder personopplysninger du deler med oss gjennom denne siden. I tillegg gjelder plattformens egne personvernregler.

Ringnes AS støtter ansvarlighet. Enhver bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Les mer om dette her:

https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkoholens-virkning-pa-kroppen

 

Kontaktinformasjon:

Epost: [email protected]

Telefon: 22 06 95 00

 

Takk for at du bruker våre sider i henhold til våre betingelser.

 

Kontaktinformasjon: 

Om du har spørsmål om Personvern kan du kontakte oss på telefon (+47) 22 06 95 00 eller epost:  [email protected]