Meny

Sjøvettreglene på Munkholm-boksene i sommer

Munkholm inngår samarbeid med Redningsselskapet for å fremme trygg ferdsel til sjøs. I sommer vil sjøvettreglene pryde spesialdesignede bokser av Munkholm Radler.

Generalsekretær Grete Herlofson og Marianne Ødegaard Ribe, administrerende direktør i Ringnes.

Generalsekretær Grete Herlofson og Marianne Ødegaard Ribe, administrerende direktør i Ringnes.

 

– Vi er stolte av å inngå dette samfunnsnyttige samarbeidet med Redningsselskapet. Nå bruker vi Munkholm-merkevaren vår til å gi plass til sjøvettreglenes viktige budskap, og gleder oss til å se hvordan det kan bidra til en trygg og fin båtsommer for alle, sier Marianne Ødegaard Ribe, administrerende direktør i Ringnes.  

Generalsekretær Grete Herlofson i Redningsselskapet sier samarbeidet med Munkholm vil gjøre sjøvettreglene lettere tilgjengelig for flere. 

– Disse er grunnleggende regler for hvordan du ferdes sikkert i båt, og er enkle å følge. Ved at sjøvettreglene er godt synlige på boksene til den populære sommerdrikken, ønsker vi at de blir lettere tilgjengelige for enda flere, sier Herlofson.  

På turné med livreddende budskap  

Herlofson forklarer at samarbeidet også kan hjelpe Redningsselskapet i oppdraget om «passe på» verdens nest lengste kyst. 

– Slike samarbeid er viktig for oss. Vi jobber for å sikre trygg ferdsel til sjøs, med en visjon om at ingen skal drukne. Da trenger vi også å nå ut med viktige budskap om forbyggende tiltak, sier Herlofson i Redningsselskapet.  

Munkholm-sjef Christina Vang Garberg i Ringnes tror samarbeidet blir godt synlig ute blant båtfolket i sommer. 

– Munkholm Radler ble en skikkelig sommerhit i fjor. Derfor har vi inn mot årets høysesong produsert 900 000 av denne med samarbeidets viktige budskap på boksen. I tillegg, drar vi sammen på en sommerturné med Redningsselskapet fra nord til sør, som starter i Alta 25. mai. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter for store og små, sier Garberg.  

Munkholm-sjef Christina Vang Garberg

Munkholm-sjef Christina Vang Garberg