Meny

Vann - det sunneste alternativet

De siste årene har vi sett et økt helsefokus og en stadig økende etterspørsel etter sunnere produkter. Og det sunneste man kan drikke er rent vann.

Som stor aktør har vi i Ringnes et ansvar for å bidra til et bredere utvalg av sunne produkter, slik at forbrukerne får mulighet til å velge det som er best for helsa si, hvis de ønsker det.

Myten om flaskevann
Vi blir ofte konfrontert med at vann på flaske er unødvendig ettersom vi har godt vann i springen. Vi er enig i at det er unødvendig å drikke flaskevann når det er rent springvann tilgjengelig. Det er det heller ikke så mange som gjør. Det er nemlig en myte at flaskevann er en konkurrent til springvann.

Sunneste alternativet
Vårt utgangspunkt er at vann på flaske er et alternativ til mindre sunne produkter som brus, kaffe og juice når man ikke har tilgang på vann fra springen. Rent vann er jo det sunneste man kan drikke, så vi ønsker å være til stede med det sunne valget.

Passer til alt
I Ringnes skal vi ikke være et helsepoliti, og det er hyggelig at folk unner seg litt ekstra kos innimellom, men vi ønsker å tilby folk sunnere produkter som smaker godt. Kullsyreholdig vann er et godt alternativ til middagsbordet eller når man vil unne seg litt ekstra. Og så er det jo veldig forfriskende og passer til alt.  

Les mer om hva som kreves for å kunne kalle et vann mineralvann og kildevann.

  

Tilbake til helseløftet