Meny

Less plastic is fantastic!

Plast på avveie er blitt en av nåtidens store miljøutfordringer. I Ringnes jobber vi for å redusere bruken av plast. Samtidig mener vi også at plast er et meget velegnet materiale for oppbevaring av mat og drikke. Det som er avgjørende er at plasten samles inn igjen slik at vi kan gi den nytt liv.

Ringnes var en av de første virksomhetene i Norge som signerte Grønt Punkts Plastløfte. Her har vi satt oss konkrete mål om å redusere unødvendig plast og benytte mer resirkulert materiale i vår emballasje

 

Mer om Plastløftet:

Carlsbergs ESG-rapport for 2023

Carlsbergs ESG-rapport for 2023

09.02.24

Carlsberg Group opprettholder momentum mot målene og forpliktelsene i Together Towards ZERO and Beyond (TTZAB), som ble lansert i august 2022. Med sine ESG- og menneskerettighetsrapporter for 2023 markerer gruppen sitt første fulle år med TTZAB-programmet og viser jevn fremgang på tvers av sine elleve fokusområder. Les Carlsbergs rapporter her.

I mål: Nå er alle Ringnes’ plastflasker laget av 80 % resirkulert materiale

I mål: Nå er alle Ringnes’ plastflasker laget av 80 % resirkulert materiale

22.12.23

- Denne uken går siste del av porteføljen vår over til flasker bestående av 80 % resirkulert plast. Det er en viktig milepæl for arbeidet med Plastløftet vårt, sier Ringnes’ egen emballasjeekspert, Sølvy Aslaksen.
Ringnes starter overgangen til festede korker

Ringnes starter overgangen til festede korker

20.10.23

Ringnes bytter nå til korker som fortsatt vil henge fast til flasken etter at den er åpnet. Først ut er Farris. I løpet av de kommende månedene kommer hele Ringnes’ portefølje med de nye korkene. Det vil si Imsdal, Pepsi MAX, Mozell og Solo, blant annet. Bakgrunnen for endringen er et krav i EUs plastdirektiv.