I 1856 ble E.C.Dahls bryggeri grunnlagt av levemannen Erich Christian Dahl i Trondheim. E.C. Dahl var en viktig aktør i byens næringsliv og en samfunnsorientert mann med mange verv. I 2016 ble E.C. Dahls bryggeri total renovert og gjenåpnet som et moderne bryggeri med besøkssenter, restaurant og pub. E.C. Dahls Kong Vinter er et mørkt, rikt og aromatisk øl brygg med tydelig fruktighet. Ølet brygget utelukkende med norsk malt fra Bonsak i Trøndelag. Ølet har en sødme og alkoholprofil som bredt kler norsk julemat, men også kraftige kjøttretter av lam, okse og storvilt.Ølet passer også til ribbe, pølse, pinnekjøtt, riskrem, multekrem, lune fiken, fruktsalat og oster.
E.C. Dahls Kong Vinter er et mørkt, rikt og aromatisk øl brygg med tydelig fruktighet.
E.C. Dahls Kong Vinter egner seg godt til julens og vinterens smaksrike måltider, som svinekjøtt, oksekjøtt og lam. Sødmen i ølet egner seg til salt mat, bitterheten er velegnet til fet mat.
Serveringstemperatur: 3 - 6 °C.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg og hvete.