I 1859 ble Frydenlund bryggeri grunnlagt av skipskaptein Mads Langaard. Bryggeriet ble lagt til løkka Frydenlund mot at bryggeriet ble hetende så. Mads Langaard var tidlig ute med å forstå viktigheten av merkevare og kvalitetskontroll, så i 1884 ble Frydenlunds varemerke, ML-stjernen, registrert som Norges første varemerke, og i 1886 fikk Frydenlund bryggeri Norges første bryggerilaboratorium. ML-stjernen pryder fortsatt Frydenlunds produkter. I 1977 ble Frydenlund fusjonert med Schous, og i 1978 selskapet tatt over av Nora Industrier som også eide Ringnes. I 1995 ble bryggeriproduksjonen flyttet til Ringnes. Bryggeribygningene fra Frydenlund bryggeri huser i dag OsloMet. Frydenlund Pilsner brygges nå på Ringnes bryggeri, med samme resept og Frydenlunds helt spesielle undergjær.
Frydenlund Pilsner har en gyllen strågul farge. Aromaen er balansert og lett preget av dufter fra humle og malt med en rustikk gjærfruktighet. Smaken er fyldig med en god balanse mellom maltsødme og humlebitterhet.
Frydenlund Pilsner egner seg godt til norsk hverdagsmat som pizza, pastaretter, lys sjømat, kylling, svin, spekemat og milde oster.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, humle. Allergener: Maltet bygg.