Meny

Det er vi som lager dine favoritter

Øl, brus og vann – vi har det de fleste ønsker å drikke, enten i hverdagen eller ved spesielle anledninger. Og ikke bare det – vi har både norske merkevareikon og internasjonale «superbrands».

Vi er stolte av å være en stor og moderne norsk næringsmiddelbedrift – og alt det innebærer av solide håndverkstradisjoner og moderne produksjonsteknisk spisskompetanse. Men først og fremst er vi et av Norges største merkevareselskap, med noen av landets og enkelte av verdens mest kjente merker i porteføljen.

LES MER: Bli kjent med våre merkevarer

Vi markedsfører, produserer og selger produkter innenfor fire hovedområder, og på hvert av disse områdene har vi merkevarer som er godt kjent for de fleste.

 

Øl

Vi har produsert den humle-, gjær- og maltbaserte drikken siden oppstarten i 1877, og i dag kommer faktisk halvparten av alt ølet som selges i Norge fra Ringnes. Blant merkene finnes norske klassikere som Ringnes, Frydenlund, Schous, E.C. Dahls, Tou og Nordlandspils, men vi har også internasjonale favoritter som Carlsberg, Tuborg, Guinness, Brooklyn og Kronenbourg 1664.

LES MER: Håndverk og kvalitet i hver eneste dråpe

 

Brus

Ringnes er en av to store brusleverandører på det norske markedet, og har bidratt aktivt til at sukkerfrie Pepsi MAX nå er et av Norges største og mest populære brusmerker. Hver fjerde flaske brus som selges i Norge er nå en Pepsi MAX, noe som er unikt i både norsk og internasjonal målestokk.

LES MER: I Norge er det sukkerfri brus som gjelder

Ringnes har dessuten ansvaret for en av Norges desidert mest kjente merkevarer – Solo – av mange ansett som selveste nasjonalbrusen, hvis man kan kalle en leskedrikk med appelsinsmak for noe slikt.

Vann

To tredjedeler av alt flaskevann som selges i Norge kommer fra Ringnes – eller nærmere bestemt fra våre to kilder: Farris i Larvik og Imsdalen ved Østerdalen. De to merkevarene Farris og Imsdal har nærmest blitt synonymt med flaskevann, henholdsvis med og uten kullsyre.

Øl uten alkohol

Et viktig vekstområde er for øvrig øl uten alkohol, der våre mest kjente merker er markedslederen Munkholm, som kommer i en rekke ulike typer, samt alkoholfrie varianter av Carlsberg, Kronenbourg 1664 og Brooklyn.

LES MER: Ny salgsrekord for alkoholfritt øl i 2019