I Ringnes jobber det mange dyktige folk med spennende historier å fortelle. I denne portrettspalten er planen å presentere folk med ulik bakgrunn og fra ulike avdelinger – og gjennom dem gi et lite innblikk i hva det vil si å være en del av Ringnes.
– Mange har en tendens til å gjøre ting for vanskelig. De som kan sitt fag opptrer med en naturlig ro. De vet hva de gjør og skjønner hva gjestene er ute etter.
«Jeg håper jeg kan være et eksempel på at alt er mulig dersom man er motivert»
«Det er ikke nødvendigvis så vanskelig å lage et godt øl. Det som er krevende er å lage et øl som smaker godt, og som smaker det samme, hver gang»
«Vi kunne ikke bare se på at E.C. Dahls-tomten stod der forlatt og ubrukt, så min kollega Tore Volden og jeg satte bare i gang, vi.»
«Så da solgte jeg mine eierandeler i Ramp og drakk opp pengene. Jeg fikk 147 kroner for aksjen min og hadde akkurat nok til to øl.»
«Usedvanlig mange trivelige kolleger er nok hovedgrunnen til at jeg har blitt værende i alle disse årene.»
«Tok du innenriksfly i Ukraina var det ikke sjeldent ståplasser i midtgangen. Alle skulle med.»
«En lukt eller smak er ofte knyttet til minner, opplevelser og erfaringer - og mennesker kan kjenne igjen ca 10 000 ulike smaker og lukter.»
«Vi nordlendinger er ikke redde for å si fra hvis noe er galt.»
«Jeg var første kvinne som ledet produksjon hos Aker Tranby. Nå er jeg den første kvinnelige produksjonsdirektøren på Ringnes. Det er jo litt gøy.»
«Det er bare en brus», vil kanskje noen si, men spør du Pepsi Max-fansen er det mer enn som så.»
Øl er noe alle har et forhold til. Det er så mange bruksområder. Så mange smaker og så få regler. Og så er det akkurat passe uhøytidelig
Jeg liker frihetsfølelsen jeg får av å være min egen sjef. Det å få være ute blant folk og kunder trives jeg godt med.»